@Panthers de la Floride

Compilation : 5ème finale | Panthers de la Floride contre Oilers d’Edmonton | 19.6.2024



Les Oilers d’Edmonton faisaient face à une victoire incontournable dans l’arène locale de la Floride. Dans la série, les capitaines des deux équipes ont joué un rôle important, mais lors du cinquième match, l’un des capitaines a joué le rôle de commandant.

25 Comments

  1. Entiä ei pelillisesti floridan olis pitäny ehkä johtaa tätä sarjaa edes 3-0 mut bobi pelas ne pari peliä jumalamoodis mut sit se muuttu kuolevaiseks😮‍💨 Mcdavid, maailman paras tulee saamaan Cupin käsilleen seiskapelin päätteeksi

  2. Tulin vaan odotteleen kommentteja että "florida hävis tahalleen" niin kun tuli game4 jälkeen pelkästään niitä

  3. Barkov ja Mikkola kummatkin otti erittäin tyhmät jäähyt. En ymmärrä miksi annetaan erikoistilanteita Oilersille. 5v5 pelin xG Oilersilla 0.76 ja Panthersilla 2.73.

  4. Ihan kumminpäin ois tää voinut kääty. Floridalla hyvät mahikset jos ois vaan mennyt noista alotuspaikoista sisään. Peli ois toisin.

  5. Jos ois laittanu 3. pelin jälkeen lappua vetämää et Edmonton vie kannun ni paljonko siinä ois ollu kerroin? Jos öljymiehet voittaa juhannuksenaki ni ne tulee 7. peliin sellasessa hurmoksessa et ei Floridalla oo mitään jakoo.

  6. Jännäksi menee. Tosin nyt myös henkinen asetelma alkaa muuttua. Edmonton leimattiin jo hävinneeksi ja pari matsia pelattu paineettomana. Saapi nähdä miten game 6:ssa käy. Voi olla löylytys edmontonilta tai sitten florida pistää pöytään kliinisen esityksen. En lähtis betsaamaan kummankaan mestaruudesta enää 😀

  7. Näissä henkimaailman hommissa miehistä otetaan mittaa pohjia myöten. Barkovilla on heikkoutena dominoiva isä-suhde, joka ei kuulosta kovin terveeltä, että pappa osallistuu niin voimakkaasti valmentamiseen. Tuollainen autoritäärinen venäläinen kasvatus ei tuota hyvää itsetuntoa pojalle ja johtaa tiukassa paikassa lamaantumiseen tai päättämättömyyteen kun ukko ei anna täyttä tilaa ja luottamusta pojalle. McDavid on henkisesti lujempi ja itseluottamus ja itsetunto eri tasolla kuin Barkovilla, joka kärsii kilttyeyssyndroomasta eikä pysty johtamaan joukkuetta siihen tylyyteen mitä nyt tarvitaan. Tappajaluonne pitäisi vain kaivaa jostakin. Lätkä on tylyjen ja röyhkeiden miesten peli varsinkin stanley cupin viimeisissä finaaleissa.

  8. Pantterit otti tarkoituksella kuokkaan, jotta pääsevät seiskapelin jälkeen nostelemaan kannua kotona 😉

  9. Tehkää nyt jotain radikaaleja muutoksia ton helvetin niemisen suhteen😂😂 raivostuttaa kuunnella papan kryptisiä höpötyksiä

  10. Oil:
    -alivoimamaali
    -2 ylivoimamaalia
    -McD 2 + 2
    Barkovin ketju 0 + 0 = 0, -2
    Silti peli oli suht tiukka ?
    Panthers in 6 😊
    Edit. McDn pisteet.

  11. 6:06
    Tässä on hyvä esimerkki, kuinka Nemo ei pysy pelin vauhdissa eikä hänellä ole pelillistä silmää rytmittää omaa selostustaa, toisin kuin kokeneella Mäkisellä. Molemmilla on aivan eri puhetempo, joka tekee pelistä raskasta kuunneltavaa. Puhumattakaan Nemon hitaista, monotonisista ja kryptisistä puheenvuoroista. Alkaa ärsyttämään. Nieminen on hyvä studiossa, mutta älkää päästäkö enää selostuskoppiin. Tämän takia en tilaa Viaplayta!

Write A Comment

Pin