@Sharks de San José

REQUINS DE SAN JOSE : Meier, Hertl et puis personne ou ça n’a pas l’air bien │ DERRIÈRE LE RIDEAU #11



🤝COOPÉRATION » spoluprace@hokejnetradicne.eu 💻DISCORD » https://discord.gg/pnJJvmJx 💲 MEMBRE : » http://bit.ly/hntv-clenstvi ╔═══════ NOTRE INSTAGRAM ═════ ══╗ 📸HOKEJ IG ► https://www.instagram.com/hokej.netradicne/ 📸MAREK IG ►https://www.instagram.com/marek_bosko/ 📸LIBOR IG ►https://www.instagram.com / libornovak_ / ═╚════════════════════════╝ ╔═════════ ╔═════════ ╔═════════ ╔═════════ ╔═════════ ╔═════════ ╔═════════ ╔═════════ ══════ ══════ ══ ══ ═╗ 🤘 SWEATSHIRT ULTRA BOREC » http://bit.ly/ultraborec-mikina 👕SWEATS HOCKEY » http://bit.ly/hntv-mikina 👕T-SHIRT HOCKEY » https://bit.ly/hntv-triko ╚═══════════════════════════╝ – Hockey Untraditionally 2022 ***************** ************************************************* ***** ************* ╔════ AUTRES PROJETS – YOUTUBE ════╗ 👑PRAZA » http://bit.ly/praza-kanal ⚽ LE FOOTBALL INTRADITIONNEL » http://bit .ly/všeofotbale 🥊MMA UNTRADITIONNELLEMENT » http://bit.ly/vseomma 😂BETA » http://bit.ly/beta-kanal ╚═════════════ ════ – www.inst agram.com/fotbalnetradicne/ 📸MMA IG🥊► https://www.instagram.com/mmanetradicne/ 📸Merch IG👕► https://www.instagram.com/fotbalmerch/ 📸BETA IG😂► https://www .instagram.com/betaverz/ ╚══════════════════════════╝ ### AVIS DE COPYRIGHT RÉCLAMATIONS ### S’il vous plaît si vous avez un problème avec le contenu utilisé dans ma chaîne ou si vous trouvez quelque chose qui vous appartient, avant de le revendiquer sur youtube ENVOYEZ-MOI UN MESSAGE et je le SUPPRIMERai tout de suite, j’ai TRAVAILLÉ TRÈS DUR pour cette chaîne et je ne peux pas tout recommencer encore une fois, merci de votre compréhension.

25 Comments

  1. Pěkný video díky. Sharks tedy špatný vyhlídky, cap, současný potenciál, prospekti… To budou roky temna asi. Fakt špatný.

  2. Wau. Má smysl dělat video kde není žádná snaha hledat pozitiva? Ano Sharks už delší dobu trápí špatné kontrakty především v obraně. Nicméně je zde snaha se situací něco dělat (výměna Burnse a vypovězení smlouvy Jonese). Hertl má sice velkou smlouvu nicméně je to tahoun útoku žraloků a bez něj by útok šel do kopru úplně, myslím že všem ukáže se si svou cenovku zaslouží a bude další roky jasným lídrem kabiny žraloků. Co třeba zmínit naděje Sharks? William Eklund a Thomas Bordeleau jsou nadějí Sharks a světlem v temné době která v této organizaci nastala. Bordeleau hrál na MS juniorů i dospělých a vedl si velmi dobře (MSJ 5z. 1+7, MS 8Z. 2G). Eklund si zahrál v NHL 9 zápasů se ziskem solidních 4 asistencí a zbytek sezony strávil ve Švédsku kde za 33 zápasů posbíral 15 bodů. Sharks čekají špatné roky ale je vidět snaha se z této situace dostat. Pokud by se podařilo nějakou výměnou zbavit Vlasica nebo Karlssona tak by se mohli pomalu blížit lepší časy.

  3. Ahoj souhlasim se vším co byo řečeno ve videu. GM ruplo asi v bedně. SJ vidím tam co jsou Chicago a Arizona takže hodně hluboko v prdeli. Škoda jen Hertla, že nešel radči jinam. 🥵

  4. Super video Libore, jakožto fanoušek San Jose (ikdyž mu nafandím tak moc, jak dříve) jsem čekal situaci San Jose jako lov vysokých draft picků. Jejich strop je tragédie, line up taky neoslní. Docela mě zajímal váš pohled. V minulém videu jsem chtěl naznačit komentářem o větší propracovanosti videa to, aby váš názor byl co nejrozvinutější. Děkuji za propracovanější video. San Jose je v sračkách, jak jsem si myslel. Tento názor mi moje myšlenky jen potvrdil.

  5. Podle mě si Hertl těch 8M zaslouží, ale 8 let je prostě přepal jaxviňa. Divím se, že s tím kontraktem nedostal i Cčko, tak snad někdy. Jinak se vším souhlasím

  6. Udaje o kontraktoch hracov kde sa da zistit, je na to nejaka specialna stranka? Dakujem.

  7. Super videko 🙂 Co takhle nějaké video s vyhlídkami extraligy? Věřím, že je mezi námi i hodně fanoušků ELH ☺️

  8. Dobre video 👍 so SJ radost podpisovat zmluvy 😀 rozdavaju peniazky jedna radost 😀 buducnost bude mat tento klub fakt tazku….

  9. .Super video! Na Sharks pojedu 7.10 do Prahy tak se na ně teším! ❤ Jsem zvědavy co budou předvádet v teto sezoně

  10. zdar, jsem fanoušek od vzniku organizace, ale musím vám dát za pravdu, že to vidím dost na h….
    , ale jako skalní fanda, Let's go SHARKS
    ps: třeba něco zahrají a bude to ještě překvapení (píši s naivním přesvědčením)

  11. Jen tak dal jen sharks podceňujte čím víc tím lépe bude sharks hrát kdyby náhodou bylo finále sharks – tak pak netoč to jsem nečekal!

Write A Comment

Pin