@Bruins de Boston

BRUINS DE BOSTON : Dernière chance pour la coupe Stanley ? │ DERRIÈRE LE RIDEAU #22



🏒 HNL FANTASY LEAGUE » https://forms.gle/YGC4vUjQ1hFB6a5X8 🤝COOPÉRATION » spoluprace@hokejnetradicne.eu 💻DISCORD » https://discord.gg/yzxRYCqd 💲 MEMBRE : » http://bit.ly/hntv-clenstvi ╔ ═══════ NOTRE INSTAGRAM ═══════╗ 📸HOKEJ IG ► https://www.instagram.com/hokej.netradicne/ 📸MAREK IG ►https://www.instagram.com/marek_bosko / 📸Libor IG ►https://www.instagram.com/libornovak_/ ═══ NOTRE MERCH ═════════╗ 🤘 SWEATS ULTRA BOREC » http://bit.ly/ultraborec-mikina 👕SWEATS HOCKEY » http://bit.ly/hntv-mikina 👕 HOCKEY T- MAILLOT » https://bit.ly/hntv-triko ╚══════════════════════════ – Hockey Insolite 2022 *** *** ********************************** ************** ** *************************** ╔════ AUTRES PROJETS – YOUTUBE ════╗ 👑PRAŽ » http://bit. ly/praza-kanal ⚽ FOOTBALL NON TRADITIONNELLEMENT » http://bit.ly/všeofotbale 🥊MMA NON TRADITIONNELLEMENT » http://bit.ly/vseomma 😂BETA » http://bit.ly/beta-kanal ╚════ 📸PRAZA IG👑► nstagram.com/prazaoriginal/ 📸Football IG⚽► https://www.instagram.com/fotbalnetradicne/ 📸MMA IG🥊► https://www.instagram.com/mmanetradicne/ 📸Merch IG👕► https://www .instagram.com/fotbalmerch/ 📸BETA IG😂► https://www.instagram.com/betaverz/ ═╝═ ### AVIS DE COPYRIGHT REVENDICATIONS ### S’il vous plaît, si vous avez un problème avec le contenu utilisé dans ma chaîne ou si vous trouvez quelque chose qui vous appartient, avant de le réclamer sur youtube, ENVOYEZ-MOI UN MESSAGE et je le SUPPRIMERai correctement loin, j’ai TRAVAILLÉ TRÈS DUR pour cette chaîne et je ne peux pas tout recommencer, merci de votre compréhension.

11 Comments

  1. Ja si myslím, že Boston to bude mať mimoriadne ťažké sa dostať do PO, predsa len zo začiatku im budú chýbať 3 opory a ostatné tímy v divízii a vo východnej konferencií im budú dávať zabrať, už sa teším na sezónu 💪

  2. Jako fanoušek Bostnu věřím že playoff je jistota, požene je obrovská touha pro stanlycup, vědí že to je na dlouhou dobu poslední šance a myslím že to bude pozhodivat. Je super že je Krejčí zpátky a jestli to sedne jako na MS a Pasta bude střílet jako do teď ( viděl bych to na 45 gólů plus) je tam šance na finále… není to nejlepší tým ale jestli někdo dokáže překvapit tak Boston.

  3. Můj tip na smlouvu Pasty je 70,4 milionu na 8 let (8,8 milionu ročně). Jinak jim věřím, že letos to dotáhnou do 2. kola play off, nebo do konferenčního finále. Posilu v podobě Krejčího vidím jako super krok. Posílí tím útok a uspokojí Pastrňáka, a tak zvýší jeho šanci na setrvání v Bostonu. S tradem Zachy za Haulu už tak nadšen nejsem. Mám z něj obavy. Uvidíme, jestli Zacha naváže na výkony Hauly, nebo jestli zapíše další nic moc sezónu. Já bych ten trade Haully za Zachu neriskl. Haula je jistota a spolehlivá produkce bodů a gólů, Zacha je loterie. Sice je větší univerzál, ale produkce bodů je velmi nekonzistentní. Držím Bostonu palce na cestu za Stanley cupem.

  4. Asi záleží jak zvládnou ten začátek, jestli jim to uteče, tak už to asi nedoženou, protože budou pod dekou… Vidim to černá nebo bílá, buď vybouchnou nebo si to sedne a bude to moc pěkná písnička. Pěkný video, Bostonu přeju a přál jsem vždy, ještě před CZ/SK hráči, díky

Write A Comment

Pin