@Capitals de Washington

CAPITALES DE WASHINGTON : Ovechkin tirera-t-il pour une autre Coupe Stanley? │ DERRIÈRE LE RIDEAU #20



🤝COOPÉRATION » spoluprace@hokejnetradicne.eu 💻DISCORD » https://discord.gg/SyYEg4Dd 💲 MEMBRE : » http://bit.ly/hntv-clenstvi ╔══════ NOTRE INSTAGRAM ═════ ═ ═╗ 📸HOKEJ IG ► https://www.instagram.com/hokej.netradicne/ 📸MAREK IG ►https://www.instagram.com/marek_bosko/ 📸LIBOR IG ►https://www.instagram.com / libornovak_ / ═╚════════════════════════╝ ╔═════════ ╔═════════ ╔═════════ ╔═════════ ╔═════════ ╔═════════ ╔═════════ ══════ ══════ ══════ ══════ ═══ ╗ 🤘 SWEATSHIRT ULTRA BOREC » http://bit.ly/ultraborec-mikina 👕SWEATS HOCKEY » http://bit.ly/hntv-mikina 👕T-SHIRT HOCKEY » https://bit.ly/hntv-triko ╚ ═══════════════════════════╝ – Hockey Untraditionally 2022 ****************** ************************* ************************* **** ************* ╔════ AUTRES PROJETS – YOUTUBE ════╗ 👑PRAZA » http://bit.ly/praza-kanal ⚽FOOTBALL INTRADITIONNEL » http ://bit .ly/všeofotbale 🥊MMA UNTRADITIONNELLEMENT » http://bit.ly/vseomma 😂BETA » http://bit.ly/beta-kanal ╚══════════════ ═══ – www.inst agram.com/fotbalnetradicne/ 📸MMA IG🥊► https://www.instagram.com/mmanetradicne/ 📸Merch IG👕► https://www.instagram.com/fotbalmerch/ 📸BETA IG😂► https://www .instagram.com/betaverz/ ╚══════════════════════════╝ ### AVIS DE COPYRIGHT RÉCLAMATIONS ### S’il vous plaît si vous avez un problème avec le contenu utilisé dans ma chaîne ou si vous trouvez quelque chose qui vous appartient, avant de le revendiquer sur youtube ENVOYEZ-MOI UN MESSAGE et je le SUPPRIMERai tout de suite, j’ai TRAVAILLÉ TRÈS DUR pour cette chaîne et je ne peux pas tout recommencer encore une fois, merci de votre compréhension.

16 Comments

  1. Opět další video. Caps mohů překvapit jsem zvědavý jak si povedou v příští sezone

  2. Ta nekonzistentnost výkonů Vanečka v rámci jednotlivých zápasů není pravdivá. Tento popis sedí přesně na Samsonova, který v jednom zápase zachytá jako TOP3 golman NHL a v dalším pustí 4 góly v první třetině. Vaněček má dobré celé série zápasů, které pak plynule střídají ty míň povedené, celkově je ale konzistentnější a proto pomalu přebíral žezlo.

  3. Noo. Kuemper OK,jednotka. Ale pustiť dvoch mladých dobrých brankárov CHYBA. Tým 30 y a vyššie čaká výmena kádra, a brankovisko by bolo vyriešené. Útok . Príchody fajn,ale do budúcnosti neviem. Možno majú nadupanu farmu… Rok dva play off a potom sa bojím. Tie zmeny v bránkovisku má stále mátajú. Vitek aj Ilja som veril v budúcnosti Caps.

  4. Zdar Borci z DC krapet stárnou, kontrakty jdou nad platový strop a rebuild asi jen tak nebude. Kuemper je zkušený golman co odchytá porci zápasů, ale dvojka to je otazník. Ovi trhne pár rekordů, udělá pár fotek s Vladimírem a když mu nikdo nepřerazí nohy tak ještě párkrát vezme caps do play-off. Na pohár je fakt netipuju 🤕

  5. Ovi je legenda a vždy to byl vzor a i všechen hate na něj (možná oprávněný, možná ne, úhel pohledu.) tak ho budu mít vždy jakožto hráče, který mi hned padl do oka svým stylem, pan střelec.

  6. To že s Vaněčkem podepsalo Jersey, mimochodem jeden z nejperspektivnějších klubů do budoucna, na tři roky a za více než 3M znamená, že rozhodně jeho výkony neviděli jako nekonzistentní. Nekonzistenci v capitals předváděla zejména obrana. Od Samsonova očekávali více a doslova se ho zbavili. Toronto mu dalo pouze nízkou(platově) jednoroční smlouvu a to také něco vypovídá. Takto bych to viděl já.

  7. Starnuce muzstvo sa podla mna zacne prejavovat uz tuto sezonu. Kuemper pri tej obrane asi carovat nebude…Ovechkin, Oshie a Backstrom (ak vobec bude moct hrat) uz nebudu bodovat na takej urovni ako doteraz, a tak ak sa vobec podari PO, tak to bude koniec v prvom kole

  8. Tá politická a akože subjektívna vsuvka s Oviem bola úplne mimo, taká Hašekovská. Ten čo dokázal ako hráč a čo dal komunite nedal Caps nik. Ale hate je dnes moderný, ako sa vraví Škoda

Write A Comment

Pin