@Kraken de Seattle

SEATTLE KRAKEN : La première n’a pas fonctionné, mais ils vont monter ! │ DERRIÈRE LE RIDEAU #3



💻REJOIGNEZ NOTRE DISCORD » https://discord.gg/FgsB6Yz9 🌐NOTRE SITE INTERNET » http://hokejnetradicne.eu/ 💲 MEMBRE : » http://bit.ly/hntv-clenstvi ╔══════ ═ NOTRE INSTAGRAMS ═══════╗ 📸HOKEJ IG ► https://www.instagram.com/hokej.netradicne/ 📸MAREK IG ►https://www.instagram.com/marek_bosko/ 📸LIBOR IG ►https :/ /www.instagram.com/libornovak_/ ╚═════════════════════════ ╔══════════ MER ═ NOTRE ═════╗ 🤘 SWEATS ULTRA BOREC » http://bit.ly/ultraborec-mikina 👕SWEATS HOCKEY » http://bit.ly/hntv-mikina 👕T-SHIRTS HOCKEY » https:/ /bit.ly /hntv-triko ╚══════════════════════════╝ 💵 BUSSINES: marketing@hokejnetradicne.eu – Hockey Untraditionally 2022 * ***** ************************************ *********** *** ****************************** ╔════ AUTRES PROJETS – YOUTUBE ════╗ 👑PRAGUE » http:/ / bit.ly/praza-kanal ⚽ FOOTBALL NON TRADITIONNEL » http://bit.ly/všeofotbale 🥊MMA NON TRADITIONNELLEMENT » http://bit.ly/vseomma 😂BETA » http://bit.ly/beta-kanal ╚═ ═ – .instag ram.com/prazaoriginal/ 📸Football IG⚽► https://www.instagram.com/fotbalnetradicne/ 📸MMA IG🥊► https://www.instagram.com/mmanetradicne/ 📸Merch IG👕► https://www .instagram.com/fotbalmerch/ 📸BETA IG😂► https://www.instagram.com/betaverz/ ═╝═ ### AVIS DE COPYRIGHT REVENDICATIONS ### S’il vous plaît, si vous avez un problème avec le contenu utilisé dans ma chaîne ou si vous trouvez quelque chose qui vous appartient, avant de le réclamer sur youtube, ENVOYEZ-MOI UN MESSAGE et je le SUPPRIMERai correctement loin, j’ai TRAVAILLÉ TRÈS DUR pour cette chaîne et je ne peux pas tout recommencer, merci de votre compréhension.

12 Comments

  1. Pořadí videí v sérii ZA OPONOU + včetně bodů týmů v základní části

    TÝMY NEPOSTUPUJÍCÍ DO PLAY OFF:

    1. Montreal Canadiens (55 b)
    2. Arizona Coyotes (56 b)

    3. Seattle Kraken (60 b)

    4. Philadelphia Flyers (61 b)

    5. New Jersey Devils (63 b)

    6. Chicago Blackhawks (66 b)

    7. Ottawa Senators (72 b)

    8. Detroit Red Wings (74 b)

    9. Buffalo Sabres (75 b)

    10. Anaheim Ducks (76 b)

    11. San Jose Sharks (77 b)

    12. Columbus Blue Jackets (80 b)

    13. NY Islanders (84 b)

    14. Winnipeg Jets (89 b)

    15. Vancouver Canucks (92 b)

    16. Vegas Golden Knights (93 b)

    UMÍSTĚNÍ TÝMŮ V PLAY OFF (u vyřazených týmu seřazeno podle bodů v základní části)

    Poražení osmifinalisté v pořadí:

    17. Nashville Predators (97 b)

    18. Dallas Stars (98 b)

    19. Los Angeles Kings (99 b)

    20. Washington Capitals (100 b)

    21. Pittsburgh Penguins (103 b)

    22. Boston Bruins (107 b)

    23. Minnesota Wilds (112 b)

    24. Toronto Maple Leafs (114b)

    Poražení čtvrtfinalisté v pořadí:

    25. St. Louis Blues (109 b)

    26. Calgary Flames (111 b)

    27. Carolina Hurricanes (116 b)

    28. Florida Panthers (122 b)

    Poražení semifinalisté v pořadí:

    29. Edmonton Oilers (104 b)

    30. NY Rangers (110 b)

    Poražený finalista

    31. Tampa Bay Lighting (110 b)

    Vítěz finále:

    32. Colorado Avalanche (119 b)

  2. Další pěkné video a analýza, díky. Cesta Krakenů se mi líbí a čekal jsem, že by mohli díky slabší obraně sáhnout po obránci. Nakonec se nechali možná zlákat Wrightem, něco mi říká, že tenhle kluk je omyl, tak schválně, snad se nespletli 🙂

  3. Perfektní video, jen pokračujte dál 🙂
    Jinak myslíte že bych vám mohl požádat abyste u brankářů ukazovali i statistiku GSAA per 60 minut? Určitě tě toho řekne víc než, % úspešnost, která se odvíjí i od fungování obrany. Díky 🙂

  4. Hrozně se mi nelíbí ten hate na Grubauera… Chytal jak pán, jenom když se každej puk dostane přes obranu má to těžký, myslím že to má těžší, než měl Hašek v Buffalu a Grubauer rozhodně není Hašek.

  5. Bohužel, přešlapují na místě a nemají výraznější hráče, kolem kterých by to mohli stavět. Jeden z nejhorších trenérů ligy jim navíc nenaordinoval žádný styl hry (tak jako Gallant u Vegas). Jediné, co by je do budoucna mohlo spasit jsou Wright s Beniersem.

  6. Nemohli by ste prosím spraviť video o Slovákoch (alebo aj Čechoch ale tých bude veľa) ktorý môžu zabojovať o NHL túto sezónu prosím?

Write A Comment

Pin