@Red Wings de Détroit

DETROIT RED WINGS : Le plus gros cheval noir de la saison ? │ DERRIÈRE LE RIDEAU #8



🤝COOPÉRATION » spoluprace@hokejnetradicne.eu 💻DISCORD » https://discord.gg/EErqNTfs 💲 MEMBRE : » http://bit.ly/hntv-clenstvi ╔═══════ NOS INSTAGRAM ═════ ══╗ 📸HOKEJ IG ► https://www.instagram.com/hokej.netradicne/ 📸MAREK IG ►https://www.instagram.com/marek_bosko/ 📸LIBOR IG ►https://www.instagram.com / libornovak_ / ═╚════════════════════════╝ ╔═════════ ╔═════════ ╔═════════ ╔═════════ ╔═════════ ╔═════════ ╔═════════ ╔═════════ ══════ ══════ ══ ══ ═╗ 🤘 SWEATSHIRT ULTRA BOREC » http://bit.ly/ultraborec-mikina 👕SWEATS HOCKEY » http://bit.ly/hntv-mikina 👕T-SHIRT HOCKEY » https://bit.ly/hntv-triko ╚═══════════════════════════╝ – Hockey Untraditionally 2022 ***************** ************************************************* ***** ************* ╔════ AUTRES PROJETS – YOUTUBE ════╗ 👑PRAZA » http://bit.ly/praza-kanal ⚽ LE FOOTBALL INTRADITIONNEL » http://bit .ly/všeofotbale 🥊MMA UNTRADITIONNELLEMENT » http://bit.ly/vseomma 😂BETA » http://bit.ly/beta-kanal ╚═════════════ ════ – www.inst agram.com/fotbalnetradicne/ 📸MMA IG🥊► https://www.instagram.com/mmanetradicne/ 📸Merch IG👕► https://www.instagram.com/fotbalmerch/ 📸BETA IG😂► https://www .instagram.com/betaverz/ ╚══════════════════════════╝ ### AVIS DE COPYRIGHT RÉCLAMATIONS ### S’il vous plaît si vous avez un problème avec le contenu utilisé dans ma chaîne ou si vous trouvez quelque chose qui vous appartient, avant de le revendiquer sur youtube ENVOYEZ-MOI UN MESSAGE et je le SUPPRIMERai tout de suite, j’ai TRAVAILLÉ TRÈS DUR pour cette chaîne et je ne peux pas tout recommencer encore une fois, merci de votre compréhension.

36 Comments

  1. Ahoj
    Trochu mi přijde u Markova zpracování, že se snaží informace narozdíl od Libora nakupit do méně minut (to není problém), ale přijde mi, že řekne jen podstatné a vynechává větší spojitosti. Uznávám, že Detroit je tým, o kterým nemám velký přehled, ale toto video mě moudrým z tohoto týmu neudělalo.

    Neber to osobně Marku, ale chtělo by to dělat více pro lidi, co o týmu skoro nic neví jako jsem já. Já NHL informace a přehled nějaký mám, ale k tomuto videu nejsou dostatečné, abych nějak více pochopil situaci týmu. Jen jsem pochopil, že budou bojovat o play off, ale asi nechápu, jakým způsobem tomu pomůžou dané posily. Vím, že posily nejsou špatní hráči, ale super hvězdy také ne, takže netuším, jak zvednou Detroit. Tým mi připadá průměrný a nepřipadá mi tak skvělý, jak to má asi vyznít.

    Za mě dobře udělané bylo od tebe Chicago. Philadelphia nebyla špatná, ale Detroit na mě působí tímto dojmem.

    Je to velká škoda. Tato série mě baví, ale toto video je za mě drobné zklamání. 🙁

  2. Jednička nebude jasně daná. Podle mě Detroit bude herně do tří let tam co jsou nyní Capitals nebo Rangers. Během té doby ještě několik hráčů z tohoto kádru odejde,ale pak si to sedne.

  3. Skvělé video! Na tohle jsem se vlemi tešil! Detroit je moje srdcovka a já pevně veřím a doufám,že se Detroit dostane do play off!

  4. Super video, detroit je můj oblíbený tým, ne že bych jim, nějak extra fandil, ale přeju jim to, Sider je neskutečný borec a jednou z něj bude top 3 obrance NHl!, super video, akorát jediné co, tak vyslovuje se to [oli méte] místo mata :DD

  5. Přeju jim to, myslím že v playoff mají v kapse ale půjdou do něj z 5.místa. z vyššího asi ne, ale uvidíme.

  6. Ako fanúšik Detroit sa hanbím. Ja som si celu dobu myslel že Lucas je Američan

  7. Tak zase pěkně zpátky nohama na zem. Red Wings na PO ještě rozhodně nemají. Jejich divize je poměrně jasná a pokud by měl někdo postoupit na úkor Bostonu, tak to budou Senators, kteří jsou v přestavbě mnohem dál (to jsou ale nakonec i Sabres, kteří mají více prospektů). Útok má Detroit už poměrně zajímavý, ale na obraně musí Steve ještě hodně zapracovat a brankáři jsou s velkým otazníkem. V PO budou tak za 2- 3 roky, za to ale na dlouho.

  8. tu je vidiet ako sa robi rebuild 🙂 Yzerman klobuk dole. Za par rokov detroit opat na vrchole 🙂

  9. Na zaver by ste nespravili zoznam timov od 1. do posledneho 32. miesta ako podla vas skoncia v zakladnej casti nhl 2022/23?

  10. Marek milujem vašu tvorbu. S vami sa nikdy nenudím. Taktiež mi chýbajú vaše streamy na ktorých mi vždy zdvihnete náladu. Vážim si vašu tvorbu . ❤️🇸🇰🇸🇰🇸🇰🇨🇿 Naj kanál na svete.

  11. Video zase super. Táto séria je skvelá. Yzerman opáť ukazuje svoje kvslity. Ak sa nestane nič nepredvídatelné čakajú Detrot opäť dobré roky

  12. Tuhle sezónu budu Detroit neskutečně sledovat. Věřím, že na play off mají. Myslím si, že do pár let jsou zase na topu

  13. Řekněme si to na rovinu.
    Východní konference je extrémně nahypovaná a je tam 6 týmů, kterých podle mě zaručeně postoupí – Rangers, Lightnings, Maple Leafs, Panthers, Canes, Pens. Tudíž nám zbývají 2 místa pro ostatní kandidáty – Caps, Bruins, Wings, Devils a Sens.
    Takže já osobně si myslím, že ty dva fleky zaberou Caps a Sens, protože Boston bide mít minimálně půlku sezony mimo Marchanda a McAvoye. Takže Detroit vidím na takové 18. místo v tabulce

  14. Detroit je môj dlhoročný miláčik,posledné sezóny nemali veľmi pod kontrolou,ale teším sa na túto sezónu,určite to bude niečo veľké

  15. Vždy se těším na videa za oponou, top. A mohl bych se zeptat jak si myslíte, ze to bude mít v sezóně Fabbri? Je zraněný nebo se podle vás nedostane do sestavy?

  16. Wings se Sabres mají super rozjeto, uvidíme co naši kluci. Doufám, že Kubalda všem vytře zrak.

  17. Na Detroit sa tesim 🙂 Husso bude jednotka. So Sens sa pobiju o plaf-off, kedze oba timy to pekne pred sezonou poskladali 🙂

  18. No zapomněl jsi na příchod Finského brankaře ze světových šampionatu Okumura myslím si že bude jednička

  19. V Detroit , věří ted asi hodně lidí , moc se na ně těším .Budu klukům držet palce ! Yzerman, je prostě kouzelník !

Write A Comment

Pin