@Avalanche du Colorado

Compilation : 6e finale | Champion de la Coupe Stanley du Colorado après une interruption de 21 ans ! | 27/06/2022



Le sixième match de la série finale de la Coupe Stanley a été disputé dans la grotte de Tampa Bay. Comment s’est passé le match – vous pouvez le voir dans le résumé ci-joint !

43 Comments

  1. Miettikää sitä että toi oli eka Stanley Cup suomalaisille sitten vuoden 2017 finaaleis ku Olli Määttä voitti 2x putkeen Pittsburgh Penguinssis 2016 ja 2017! 🏆

  2. Mahtava juttu onnea Mikko rantaselle ja Artturi Lehkoselle. Kyllä Ismo isä saa olla ylpeä kun pojasta kuoriutunut playoffien ratkaisu pelaaja. Täällä Turussa kovasti jo odotetaan mestaruus pokaalia näytille. Toivottavasti haave toteutuisi ja Stanley cup tuotais Ruisrock Rantalavalle ois hieno paikka nostaa. Mut ei haittaa vaikka ei tulis, todennäköisesti Turku järjestää juhlat. Koko kaupunki meni yöllä ihan sekasin, onneks ei kukaan tällä kertaa kiipeily🤣

  3. Ei itellä jollaintavalla tän vuoden Finaalit tuntunut kovin erityisiltä, vaikka suomalaisia oli useita pelaamassa. jotenkin hyvin tasapaksu sarja

  4. Tulihan se sieltä, mahtavaa! Toki kuvittelin että Avs olisi pistänyt homman pakettiin jo edellisessä kotonaan mutta jotenkin joukkue ei siinä pelissä saanut itsestään sitä parasta irti mikä nyt löytyi taas. Hienot finaalit saivat arvoisensa päätöksen ja suomalaiset isossa roolissa kruunasi kaiken!

  5. Niemisen kommentoinnit jatkuivat edelleenkin sekavina kuin seinäkello. No onneksi tämä oli viimeinen ottelu tällä erää ja Niemisen vahvuudet ovat jossain muualla kuin puhujan työssä.

  6. ihanaa kuulla toi tamba fanien itku kun buuaa tuol ku cuppi nostettii

  7. Huhu onse huikeeta miten tps kasvattaa parhaat pelaajat suomessa

  8. Tuntuu että Tampan pelityyli on vähän liiankin uhrautuvaista. Jos johonkin yksittäiseen oman pään asiaan kaatui heidän 3. mestaruus niin siihen että liian moni tärkeä palanen joko sairastuvalla tai puolikuntoisena. Jalomielisen uhrautuvaisuuden hyveellisyyden takana piileksii kyseenalainen ihmiskehon kuritus. Toivottavasti pelaajille ei tule loppuelämäksi fyysisiä traumoja.
    En tosin ole mikään jääkiekon tai huippu-urheilun asiantuntija, mutta urheilulajien soisi priorisoivan urheilijoiden terveyttä.

  9. Parempi voitti ja hyvä niin. Yleisöltä aivan käsittämätöntä moukkamaisuutta. Jos noin menee tunteisii kun toinen voittaa niin vois lähteä käppäsee eikä jäädä buuaamaa. Säälittävää.

  10. Coloradon ensi kauden maalivahtiveikkailuja: Onko "ihan OK" Kuemper ykkönen vai etsivätkö jostain tähtitason veskarin (kenet)?

  11. Rantanen-Mäkinen-Lehkonen oli kyllä kova ketju tässä pelissä 🇫🇮

  12. Huikee joukkue 💪 Marraskuussa Nokia aarenalle katsomaan sitte Avalanchen peliä 😍 hienoa nähdä livenä varsinki MacKinnon ja Makar

  13. Tässä pelissä ei ollut mitään muuta epäselvää kuin 1) tuo täysin järjettömästä syystä pois puhallettu läpiajo joka ei todellakaan ollut paitsio. 2) miksei tuota karmeeta Maroonin viikatetta puhallettu jäähyksi.

  14. Awesome love it. Congrats on Artturi Lehkonen new $22.5 milllion 5 year deal. Go avs

  15. I am from Colorado and I am a life long Avalanche fan. The best part of this Stanley Cup win is hearing how proud the home towns of the players are when they make big plays. Long live Lehkonen!

  16. Joo, samana vuonna suomalainen teki voittomaalin Stanley-Cupin ratkaisevassa finaalissa, Mm-finaalissa ja Olympia-finaalissa. Ei näitä ihan joka vuosi tapahdu. U-20 kisat oli senttien päässä..

  17. 11:57 tiukimmassa paikassa he painavat parhaansa, pelinsä..? 🤦🏻‍♂️🤷🏻‍♂️ 12:52 Parhaat pelaajat ottavat nämä palkinnot..Aijjaa, uutta infoa mulle et pudotuspelien MVP-palkinnon nappaa paras pelaaja. Luulin et se arvotaan lippalakista..

Write A Comment

Pin